Hunde-tur.dk

Professionel hundeluftning i Nordsjælland

Om mig


Hvem er jeg?

Mit navn er Sanne Hansen.

Jeg er 44 år og bor i det natur skønne Hornbæk i Nordsjælland med min mand, vores to katte og vores skønne Alaskan Husky på 3 år. Vores daglig dag består af masser af aktivitet, daglig træning, og ture bygget på oplevelser, tillid og respekt.

Jeg har siden barnsben været omgivet af hunde, både vores egne, familiens og venners og blandt min familie har vi både en Agility og lydighedstræner hvor jeg har været med på sidelinjen, så jeg har været tæt med alle former for hunderacer igennem tiden.

Jeg er egentlig uddannet inden for rengøringsbranchen og har arbejdet indenfor faget de sidste 20 år, men da jeg er meget aktiv og elsker et liv i bevægelse og samtidig finder en god portion livskvalitet i naturen og ved havet, giver det mere mening for mig at være hundelufter.

Min helt store interesse er hundes adfærd og samspillet med os mennesker. Det har en betydning for min forståelse af vores tamhunde og deres samliv med sin flok/familien. Jeg er vild med hunde og hunde af alle racer, og jeg ønsker inderligt, at alle hunde har et dejligt liv. Hunde er nogle fantastiske væsner med en kæmpe personlighed som kun fortjener det bedste. Mit mål med at være hundelufter er at afhjælpe jer hundeejere som måtte have en travl hverdag hvor det kan være svært at nå det hele, med at bidrage til at jeres hund bliver mere glad, afslappet, socialieret og får brugt noget energi og ikke mindst men får en bedre livskvalitet.

Min tilgang til hunde bygger på respekt og tillid som er vigtigt for vores fremtidige forhold sammen. Jeg er bevidst om at det er en tillidssag at få luftet sin hund af andre, men jeg behandler din hund som var det min egen, og her taler vi om respekt, kærlighed, tillid,  kælen, hygge og masser af leg og aktivitet.

(C) 2018 Hundetur.dk - CVR: 39 61 07 79

Lav en nem webshop