Hunde-tur.dk

Professionel hundeluftning i Nordsjælland

Hundeluftning.

Hundeluftning sker i tidsrummet 7-17 af 1-2 times varighed pr luftning hvor vi har sjov, leg, træning og socialisering i skoven, hundeskoven eller ved havet.

Vi har max 4 hunde med på hver tur, vi har sikkerhedsgodkendte hundebokse og sikkerhedseler i bilen så din hund er sikret under hele transporten.

Vi henter og bringer din hund på din adresse, efter endt tur bruger vi 5 min på at sige ordentlig farvel og på gensyn til din hund, og inden vi går stilles der friskt vand eller andet i samråd med jer.

Vi medbringer kornfrie naturlige godbidder på hver hundeluftetur, som selvfølgelig gives ved belønning og med måde da godbidder, hvad mange faktisk ikke er klar over, indeholder en del kalorier som normalt skal beregnes ind i hundens daglige indtag af mad, samt hundeposer til efterladenskaberne.

Da vi går ture i hundeskoven/skoven er det vigtigt at hunden er godt socialiseret og kan begå sig blandt andre hunde, andre dyr og mennesker. Hunden skal være lydig i indkald da de bedste hundelufteture ofte er uden snor, men ønskes der at den går med snor skal dette aftales. Ofte går vi dog med din hund i snor de første par gange så hunden lige kan blive tryg ved de andre hunde, os og de eventuelle nye omgivelser.

Efter endt luftetur hos Hunde-tur.dk får du en glad, træt, velafbalanceret, socialiseret og veltilpas hund hjem igen

Vi aftaler en tid til et gratis og uforpligtende møde hjemme hos jer i trygge rammer, hvor vi lige hilser på hinanden og ser hinanden an. Vi bruger som regel gerne lidt tid på en lille gåtur med din hund alene så vi lige kan blive lidt trygge ved hinanden, og derefter aftaler vi hvad jeres ønsker og behov måtte være fremover.

Vi tilbyder også at hente og bringe din hund til dyrlæge, kiropraktor, og frisørbesøg, mm. i tidsrummet 7-17. Dette skal aftales i rimelig god tid så Vi bedre kan planlægge vores arbejdsdage nøje. Hvis der opstår akutte behov for dyrlægebesøg, vil Vi prøve på bedste vis at få det tilpasset ind. Afregning for dyrlægebesøg og frisørbesøg findes under afsnittet priser.
(C) 2018 Hundetur.dk - CVR: 39 61 07 79

Lav en nem webshop