Hunde-tur.dk

Professionel hundeluftning i Nordsjælland

Dyrlæge Service Transport

Vi tilbyder at aflevere og afhente deres kæledyr til dyrlægen, hvis du selv skulle være forhindret i det.

Det foregår på en rolig og afbalanceret måde, hvor vi tager os god tid til eventuelle "ritualer" og gøremål i forbindelse med afgang hjemmefra, hvis dette ligeledes skulle være en nødvendighed for at skabe et trygt forløb.

Vi afleverer og afhenter kun til dyrlæge efter forudindgået aftale og servicen kræver at vi får en melding i så god tid som muligt så vi kan passe det ind i vores arbejdsplan. De rammer vi konstant arbejder i, for at holde en god og positiv kontakt med dyrene, kræver planlægning og forberedelse og gør at vi helst ikke tilsidesætter noget planlagt for at imødekomme et akut problem, med mindre der er seriøse argumenter herfor.

Aflivning af dyr

Denne sektion ligger os hos Hunde-tur.dk meget på sinde og er ikke en service vi tilbyder fordi vi synes det er spændende eller rart på nogen måde, men fordi vi ser situationen fra et andet perspektiv end de fleste.

Aflivning er en situation som mange kommer til i deres trofaste kæledyrs afslutning på livet, da de ligesom os bliver gamle og går bort, samt der i vores tid desværre er mange sygdomme og farer som vores kære venner er modtagelige overfor.

Det er ofte en utrolig stresset situation for dyret da dens menneskers følelser er ude af kontrol i disse situationer og en hund fornemmer hurtigt at noget er galt i dagene op til dyrlægetiden, på selve dagen er det ofte betynget af gråd og tavshed så ingen er i tivl om at der skal ske noget frygteligt.

Efter nogle succesfulde forsøg fandt vi ud af at ved at have et minimum af kendskab til dyret, gav det os en mulighed for at skabe en positiv afslutning hvor dyrene ikke havde nogen ide om hvad der foregik før i sidste øjeblik, hvilket efter vore opfattelse og holdning er den bedste måde det kan ske på når nu beslutningen er taget.

Vi kan derfor tilbyde forskellige løsninger, som vi ved fungerer godt i en tid, hvor man naturligvis er ked
af det. Og som gør det væsentligt lettere for din bedste ven og som regel også for dig.

Vi afhenter  som regel dyret i hjemmet om morgenen, kører en tur i skoven og går en tur hvis muligheden foreligger, tager det stille og roligt, hvorefter vi kører til dyrlægen som ordner det fornødne. Efterfølgende kører vi enten dyret hjem, til kremering eller andetsteds efter aftale. Vores personale har som regel fri resten af dagen hvis de ønsker det.

Vi afhenter og afleverer også dyr til kremering som er døde af naturlige årsager.

Vi anbefaler kremering af dyret, samt en urne til opbevaring, så man har mulighed for at få det hjem til en eventuel begravelse eller et evigt minde på en hylde i hjemmet!

Vi tilbyder kun denne service til syge, ældre, eller skadede hunde som ikke står til at reddes eller leve et værdigt liv.For mere info ring til os på Tlf.: 60624662
(C) 2018 Hundetur.dk - CVR: 39 61 07 79

Lav en nem webshop